ZUL W3C COMPLIANCE NUKE
                                                                                                  

7px
  Login / Daftar Ahli
::  Home •  Download  •  Your Account  •  Forum  •  E-Cards  •  Zul Map  •  AlQuran 
7px
7px
hdr Choose Language hdr
Select Your Language:

English Malaysian
Welcome to my website.
Your information

IP
For security purposes,
all activities are logged.
ftr spacer ftr
hdr Terjmhn- Translate hdr
ftr spacer ftr
hdr Susunan Menu hdr
home.ico Utama - Main

som_downloads.gif Interaktif - Interactive
kumpulan Buku Pelawat - Guestbook
kumpulan Maklumbalas - Feedback
kumpulan Akhbar
kumpulan Forum
kumpulan Mesej - Private Message
kumpulan Kirim Berita - Submit News

kumpulan Link To Us
kumpulan Pautan - Weblinks
kumpulan Kajiselidik - Surveys
dunia.ico Khidmat - What's Here
kumpulan Muat Turun - Download
kumpulan Peralatan PHPNuke
kumpulan Guistuff
kumpulan Webtoolsbaru
kumpulan Tips & Panduan

kumpulan Zul E-Kad
kumpulan Zul Ascii
kumpulan Zul Webcam
kumpulan Zul MAP
kumpulan Zul Traffic

kumpulan Akhbar
kumpulan Buttons
ftr spacer ftr
hdr Ayat Quran hdr

Barangsiapa yang diberi petunjuk oleh Allah, maka dialah yang mendapat petunjuk; dan barangsiapa yang disesatkan Allah, maka merekalah orang-orang yang merugi..

AL A'RAAF:178

LPZH

ftr spacer ftr
hdr Ruang Sembang hdr

Only registered users can shout. Please login or create an account.
ftr spacer ftr
hdr Tukaran Matawang hdr


Tukaran Wang Asing pada waktu semasa ialah:

Unit

Daripada

Kepada



ftr spacer ftr
hdr TV Internet hdr
Anda sedang menyaksikan:
Belum Ada Pilihan Lagi




Ke Laman TV Internet
© LPZH
ftr spacer ftr
hdr Radio Internet hdr
Pilih Stesyen Anda:
Terdapat 20 stesyen kesemuanya

002a


Buka di window lain

© ZUL W3C COMPLIANCE NUKE
ftr spacer ftr
hdr Random Headlines hdr

Motivasi
[ Motivasi ]

·Mempelajari Prinsip Hidup Tokoh Islam Terkaya Di Malaysia
·Tanda-tanda Kiamat.
·Kalau Dahi tak Mencecah Sejadah
·Dialog Pelajar Tertangkap Khalwat
·Kisah Malam Pengantin
·PERSIAPAN MENJELANG RAMADHAN
·NETIQUETTE : Etika Yang Sering Diabaikan
·Wanita Sejati
ftr spacer ftr
hdr MP3 Player hdr


Klik > untuk memulakan MP3 dan >> menukar lagu

Buka Di Window Lain
ftr spacer ftr
hdr Pautan -Weblinks hdr
Jumlah Pautan: 118
Jumlah Kategori: 10
Jumlah Hits: 190806

Pautan Terkini
· 1: e-informasi.com
· 2: Lawak Jenaka Online
· 3: Ustaz Melaka.Net
· 4: Forum Komuniti Radio Amatur Kuala Krai
· 5: Pelajari Perisian Sumber Terbuka

Hits Tertinggi
· 1: Forum Komuniti Radio Amatur Kuala Krai
· 2: Sek Keb Taman Kosas
· 3: PHP Malaysia
· 4: TranungKite
· 5: Bukitbesi.net

Pautan web

ftr spacer ftr
hdr LPZH WAP Access hdr
AKSES LPZH MELALUI WAP.

hpLPZH kini boleh diakses dari Telefon WAP di alamat
wap.zulkiplyharun.com

ftr spacer ftr

hdr hdr
Hasil Saat Ini
hdr hdr hdr

hdr hdr
Pandangan Anda Terhadap Lamanweb ini?

Boleh tahan9 %9 %9 % 9.01% (48)
Baik15 %15 %15 % 15.95% (85)
Hebat52 %52 %52 % 52.35% (279)
Terbaik!16 %16 %16 % 16.14% (86)
Perlu diperbaiki6 %6 %6 % 6.57% (35)

Jumlah Undi: 533


[ Kotak Suara | Bancian Lainnya ]
hdr hdr hdr
 
hdr hdr
5 bancian terakhir di ZUL W3C COMPLIANCE NUKE

 Versi PHPNuke manakah yang anda gunakan? (78 penilai)

 Pandangan Anda Terhadap Lamanweb ini? (476 penilai)

 A PHPNUKE webmaster should concern more on? (48 penilai)

... bancian lainnya
hdr hdr hdr


hdr hdr
"Pandangan Anda Terhadap Lamanweb ini?" | Login/Daftar | 31 komen
Isi komentar adalah tanggung jawab masing-masing pengirimnya.
hdr hdr hdr

hdr hdr
Anda tidak dibolehkan mengirim komentar kerana belum mendaftar
hdr hdr hdr

hdr hdr

Re: Pandangan Anda Terhadap Lamanweb ini? (Nilai: 1)
oleh pdnet pada Monday 21-03-2005 13:55
(Info Anggota | Kirim Pesan)

Rekabentuk web yang menarik.. tahniah

hdr hdr hdr

hdr hdr

Re: Pandangan Anda Terhadap Lamanweb ini? (Nilai: 0)
oleh Anonymous pada Tuesday 31-01-2006 23:51

memang hebat. god job

hdr hdr hdr

hdr hdr

Re: Pandangan Anda Terhadap Lamanweb ini? (Nilai: 0)
oleh Anonymous pada Tuesday 31-01-2006 23:53

hebat, good job

hdr hdr hdr

hdr hdr

Re: Pandangan Anda Terhadap Lamanweb ini? (Nilai: 0)
oleh Anonymous pada Monday 13-02-2006 05:47

sejuk mata aku memandangnya..cool lah beb!
Congats........

hdr hdr hdr

hdr hdr

Re: Pandangan Anda Terhadap Lamanweb ini? (Nilai: 0)
oleh Anonymous pada Friday 10-03-2006 08:43

best web site very informative and interesting but lagi best kalau dapat tukar background color . nak baca letter hitam with blue back ground ada sikit susah la .............. thank u brother

hdr hdr hdr

hdr hdr

Re: Pandangan Anda Terhadap Lamanweb ini? (Nilai: 0)
oleh Anonymous pada Thursday 16-03-2006 04:21

Daripada lamanweb-lamanweb hiburan yang melalaikan dan gempaq untuk para remaja, lamanweb cik zul ni 100 kali lebih baik drp lamanweb itu. Sini dapat banyak ilmu... terima kasih cik zul

hdr hdr hdr

hdr hdr

Re: Pandangan Anda Terhadap Lamanweb ini? (Nilai: 1)
oleh afba2000 pada Friday 17-03-2006 21:48
(Info Anggota | Kirim Pesan)

A good work. ilmu yang Allah kurniakan saudara kongsi untuk Ummah. Tahniah di atas jiwa saudara yang besar. Semoga semakin terbukanya saudara berkongsi ilmu pengetahuan semoga mencurah2 ilmu yang di anugerahkan Allah kepada saudara.

hdr hdr hdr

hdr hdr

Re: Pandangan Anda Terhadap Lamanweb ini? (Nilai: 1)
oleh joyo pada Friday 31-03-2006 13:49
(Info Anggota | Kirim Pesan)

Ana tabik spring!

hdr hdr hdr

hdr hdr

Re: Pandangan Anda Terhadap Lamanweb ini? (Nilai: 1)
oleh Dahaga_ilmu pada Friday 12-05-2006 16:42
(Info Anggota | Kirim Pesan)

BAGUS SAYA BANGGA ...SEKALI TERUSKAN USAHA ABG ZUL....SAYA AKAN MENYOKONG DARI BELAKANG.

hdr hdr hdr

hdr hdr

Re: Pandangan Anda Terhadap Lamanweb ini? (Nilai: 1)
oleh MaxFarz pada Saturday 13-05-2006 16:24
(Info Anggota | Kirim Pesan)

hebat arr Lamanweb nie..god job!!!!

hdr hdr hdr

hdr hdr

Re: Pandangan Anda Terhadap Lamanweb ini? (Nilai: 1)
oleh wahid1986 pada Wednesday 24-05-2006 02:17
(Info Anggota | Kirim Pesan)

Laman ini memang sebuah laman yang berguna kepada saya dan mereka yang berkecimpung dalam bidang IT. Alhamdulillah saya menemuinya. Tahniah dan terima kasih diucapkan kepada En. Zulkiply Harun. Sesungguhnya sumbangan anda amat bernilai.

hdr hdr hdr

hdr hdr

Re: Pandangan Anda Terhadap Lamanweb ini? (Nilai: 1)
oleh mohdzaki pada Thursday 25-05-2006 22:50
(Info Anggota | Kirim Pesan)

Best!
Saya terus masukkan dalam web pilihan saya...

Em, *****a, nak tanya. Apa yang menyebabkan macam berat sikit? Saya guna IE ni.

hdr hdr hdr

hdr hdr

Re: Pandangan Anda Terhadap Lamanweb ini? (Nilai: 1)
oleh natebayooo pada Friday 26-05-2006 02:52
(Info Anggota | Kirim Pesan)

satu usaha yg patut dipuji.klu blh tambahkan lg source code bg asp dan php sb sy baru nak berjinak-jiank dgn programming...........

hdr hdr hdr

hdr hdr

Re: Pandangan Anda Terhadap Lamanweb ini? (Nilai: 1)
oleh sabaruddin pada Wednesday 07-06-2006 15:04
(Info Anggota | Kirim Pesan)

Jujur di kata kan, InsyAllah, mati aje En Zul kita ni maka berderu-derulah pahala padanya. Maka matinya anak Adam, hanya 3 perkara yang hanya dapat membantu dialam kubur itu serta bertali arus mengikut amalan;
1) Doa kebaikan dari anak yang soleh
2) Ilmu baik yang diajarkan kepada makhluk Allah dan terus di manafaatkan
3) Sedekah jariah kearah Fisabilillah.

Walauapa pun...saya doakan saudara dan kita semua berjaya dunia akhirat.

-Saba- 

hdr hdr hdr

hdr hdr

Re: Pandangan Anda Terhadap Lamanweb ini? (Nilai: 1)
oleh amin007 pada Saturday 24-06-2006 00:10
(Info Anggota | Kirim Pesan | Journal)

assalamualaikum semua
pandangan saya terhadap website ini baik. *****a tema yg ada tak sesuai dengan citarasa saya. saya suka warna hijau dll

hdr hdr hdr

hdr hdr

Re: Pandangan Anda Terhadap Lamanweb ini? (Nilai: 1)
oleh ashrap pada Monday 17-07-2006 02:42
(Info Anggota | Kirim Pesan)

bagus, amat bagus, ini menunjukkan kemajuan dan kebolehan bangsa kita!!!

hdr hdr hdr

hdr hdr

Re: Pandangan Anda Terhadap Lamanweb ini? (Nilai: 1)
oleh khazkay pada Sunday 03-09-2006 04:36
(Info Anggota | Kirim Pesan)

Sungguh berinformasi

hdr hdr hdr

hdr hdr

Re: Pandangan Anda Terhadap Lamanweb ini? (Nilai: 1)
oleh narndez pada Saturday 09-09-2006 04:58
(Info Anggota | Kirim Pesan)

menarik....simple dan best....TAHNIAH!!!sekian terima kasih.

hdr hdr hdr

hdr hdr

Re: Pandangan Anda Terhadap Lamanweb ini? (Nilai: 1)
oleh anna_suraya pada Sunday 08-10-2006 02:43
(Info Anggota | Kirim Pesan)

tahniah ... teruskan usaha anda. SELAMAT MAJU JAYA DAN SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI

hdr hdr hdr

hdr hdr

Re: Pandangan Anda Terhadap Lamanweb ini? (Nilai: 1)
oleh ruslimnor pada Tuesday 17-10-2006 22:34
(Info Anggota | Kirim Pesan)

Saya telah lama mengikuti laman web encik zul, sejak kewujudan laman web institut merlimau lagi. Dan telah banyak saya pelajari, contoh seperti membina webpage, memubuar resume. Laman web beliau amat hebat, tanpa meminta apa-apa bayaran pun pengunjung boleh ambil apa sahaja. Hatta kerja kursus kat universiti pun saya ada merujuk kepada laman beliau. Semenjak web beliau dengan url geocities dulu, saya akhirnya terputus hubungan sehinggalah laman terbaru beliau ini saya jumpai. Laman beliau betul-betul hebat dan bermanafaat. Saya amat menyokong jika sekiranya encik zul dapat membina satu lagi site khas untuk belajar business internet lain daripada Irfan bagi golongan yang tiada modal dan tak mampu bayar yuran tapi amat berkeinginan melakukan business dalam internet.
Tahniah...Encik Zul....
Terimakasih..
Assalamualaikum.

hdr hdr hdr

hdr hdr

Re: Pandangan Anda Terhadap Lamanweb ini? (Nilai: 1)
oleh Anonymous pada Sunday 21-01-2007 17:40

sangat bagus sekali...

hdr hdr hdr

hdr hdr

Re: Pandangan Anda Terhadap Lamanweb ini? (Nilai: 1)
oleh Anonymous pada Friday 13-04-2007 02:12

Sangat bagus....Boleh menjadi sumber setempat untuk webmaster, pengguna2 PHPnuke atau sesiapa shj. Bahan download yang bermutu dan berguna. Teruskan usaha anda dan keep it free! :D

hdr hdr hdr

hdr hdr

Re: Pandangan Anda Terhadap Lamanweb ini? (Nilai: 1)
oleh Anonymous pada Tuesday 24-04-2007 13:09

Baguih sungguh,malaysia kekurangan org seperti ini dan tak kedekut ilmu.............semoga Allah Taala panjangkan umur, murah rezeki.

hdr hdr hdr

hdr hdr

Re: Pandangan Anda Terhadap Lamanweb ini? (Nilai: 1)
oleh Anonymous pada Friday 27-04-2007 08:03

cool..mcm2 informasi blh dpt

hdr hdr hdr

hdr hdr

Re: Pandangan Anda Terhadap Lamanweb ini? (Nilai: 1)
oleh Anonymous pada Tuesday 19-06-2007 22:00

Alhamdulillah, kewujudan sebuah laman web yang berinformasi, mesra pengguna dan teramat baik. Tahniah dan syabas,semoga usaha anda diberkati Allah

hdr hdr hdr

hdr hdr

Re: Pandangan Anda Terhadap Lamanweb ini? (Nilai: 1)
oleh Anonymous pada Saturday 26-04-2008 08:42


hdr hdr hdr

hdr hdr

Re: Pandangan Anda Terhadap Lamanweb ini? (Nilai: 1)
oleh Anonymous pada Tuesday 21-02-2012 14:46

bermanfaat...membantu saya mendalami ilmu It, banyak perkara baru...tips,panduan yang baru saya pelajari..tq Zul u are the best...

 


hdr hdr hdr
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS! Valid HTML WDG [Valid RSS] [Valid Atom 1.0]
All trademarks and copyrights held by respective owners. Member comments are owned by the poster.
All the rest © 2004-2006 ZULKIPLY HARUN.

Copyright © 2005 by Francisco Burzi.
This is free software, and you may redistribute it under the GPL.
PHP-Nuke comes with absolutely no warranty.

Top 100 PHPNUKE

Penjanaan halaman: 0.73 Saat
NukeMalaysia by Zulkiply Harun

Add to My Yahoo! Add to Google Add To My MSN Subscribe in NewsGator Online xml-rss
[Valid RSS] [Valid RSS] [sitemap] [mcafee]
§§ Theme Athena for PHPNUKE by LPZH